View Single Post
Staro 07.04.2016., 11:12   #123
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Ovako, mi (pod mi, mislim frend koji je prošao igru prije mene i ja) imamo 27h igre. On je prešao cijelu igru, kupio 10 auta itd. Ja sam resetirao karijeru i igram nekih 7-8h i već sam na 50%. Meni osobno je kratka, ali vjerojatno zato jer nisam dugo igrao NFS

Ja ću danas probati tunirati GT-R-a do vrha, pa da vidimo kako ide, a supra će mi biti za drift.

Inače, frend imao gold 1, išao je 370km/h 500HP, 1.7s do 100

Inače, našao sam na YT config koji miče ovu mutnu sliku i filmgrain, sad je predobro. Samo je problem da ne radi na lošijim postavkama grafike, samo na high/ultra.

EDIT: 60%, prodao GT-R jer nisam moga skupiti 300k nikako preko glavnih misija, kupio lamborghini murcielago, full upgrade, 1080HP, 1.7s do 100, max brzina oko 370km/h. Leži na cesti kao zaljepljen, drift puno laški nego s gtr-om.

Našao sam 2 bug-a i 1 veliku glupost.
Prvi bug je da sam uzeo chrome boju, srebrnu, izgledao je auto kao da je od inoksa napravljen. I sve je bilo ok, do kad nisam išao vidjeti izgleda auta i u odsjaju s auta se vidi neka garaža, bijeli zidovi, crvena vrata, neke stepenice, niti slično onome u čemu je auto trenutno smješten. Doslovce se vidi sve, ali ne obris onoga u čemu je nego neka druga garaža, što mi je veliki promašaj. Drugi bug je da svaki put kad idem u kafić s ekipom, dođem čisto blizu ograde prije nego uđem, i svaki puta se auto zabije u zid u animaciji, svaki put

Glupa stvar mi je da golf od manje od 500HP, stari 30 godina ima bolje ubržanje i veći top speed od najjačeg auta u igri s najjačim tuningom. Bar po specifikacijama. Golf 1 max speed 378 (478HP), a murcielago s najjačim tuningom (1080HP) ima top speed 371.

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 08.04.2016. u 10:55.
Mommistake je offline   Reply With Quote