@ Flayer: Montana - zašto?
Citiraj:
Autor Smoki_Gs
Sa NO se nema posto izlazit van bez Hydro/Radar..... Krene game,i samo cekas da vidis pozicije BBa,i kad negdje krene cap na bazu onda je hunt na DD on  Danas sam detonirao Kieva jednog koji me je sa jedno 10 km htjeo iz smokea izrostiljat,i kad je detonirao,onda na chatu 100 pitanja,kako sam znao da je tamo,kako sam ga vidio,cheater...ovo,ono... 
|
Znači skužili su te konačno?!

Napisao par riječi o NO na službenom forumu ako nekoga interesira, upravo s time u vidu:
http://forum.worldofwarships.eu/inde...s-need-a-buff/
EDIT: Malo ću citirati sam sebe, da pojasnim što sam htio reći...
Citiraj:
Autor T}{OR
Što se tiče snajpanja samog. To je dvosjekli mač. Na T9 je redovita taktika koju očekuj svaku partiju. Na T7/8 riskiraš izgubiti puno aviona ako ne prođe. Dva su uvjeta kad ja 90% slučaja idem na snipe: 4 CV-a u partiji i kad je na drugoj strani Lexi koji ne ide na snipe već rješava moj tim. U ostalim slučajevima snajpam samo ako se ukaže prilika ili igram T9.
|
Osim navedenih situacija kada je snipe jedna od najboljih taktika, sa japanskim CV-ima imaš jako brzo servisiranje TB-a. Toliko da ja u dosta zadnjih partija prvo dižem TB-e, lovce pa onda DB-e. TB-i jure na obližnji cap. Ako se tamo nađe DD - jao si ga njemu. Lovci obično idu na poziciju izvan capa, na našoj strani da stignu reagirati i pokrivati TB-e kod povlačenja. Rijetko kad sam vidio da je netko prije mojih TB-a stigao do capa s lovcima.
Na ovaj način si ili potjerao njihove DD-e iz capa ili pomogao osigurati svojima cap. Što daje tvom timu prednost odmah u startu. To samo po sebi češće dobiva partije nego CV snipe na koji potrošiš puno vremena, i još ako ne uspije i puno aviona. Ovako ako i fulam DD i ne uspijem ga ili dobro oštetiti ili čak potopiti mi se većina aviona vrati natrag i brzo je servisirana za novi napad. Onda u pravilu razmišljam o snipeu ili pomaganju timu gdje je gusto.