Pozdrav,
Evo stigao i meni moj m8s sa alija (naručen 17.02. , vraćan više puta). Platio još 110 kn davanja.
Prvi dojmovi....kutija u kojoj je došo izgleda kao da je box bacan po kontejneru (al moguće da su to i naši u HR napravili) , iznutra sve ok.
Matična kao na slici.
Strujni adapter očajan , iznutra na ploču neke tanke žičice tako da ću uzet neki 5V od Dlinka koji imam otprije.
Hrpu aplikacija i Kodi koji je došao s njim sam deinstalirao i stavio Kodi 16 s kojim sam se igrao cca sat vremena i nijednom nije zaštekalo.
Antutu naravno zašteka odmah na početku kao i kolegi koji je pisao, al sam zato stavio Geekbench koji je prošo te u usporedbi s Minix h8plus rezultati dosta slabiji (Singlecore 546 vs 410 i multicore 1582 vs 1168 itd...). Molio bih nekog sa m8s (sa drukčijom matičnom)da pokrene geekbench da vidimo rezultate.
Općenito u usporedbi s Minixom mi se čini malo sporiji Kodi te odziv Addona ali ništa prestrašno.
Daljinski je meni ok ,vidi se da je jeftina plastika ali bože moj takva je i cijena jedino me živcira ko i na minixu što se čuje onaj klik kad stišćem gumbe, jel opće ima koji daljinac a da se to ne čuje?
Sve u svemu ja sam zadovoljan, šteta što nije prošlo bez carine (da sam prije vidio ovaj od zupya možda bi uzeo i taj ) ali nema veze.