Citiraj:
Autor max111
Zanima me da li netko sa Windows 10 sustavom ima problem kada se pojavi tipkovnica u nekim aplikacijama. Dešava se situacija kada se pojavi polje za upis teksta i pokrene se tipkovnica ekran se zacrni i ne može se ništa dalje raditi u aplikaciji. Recimo ebay aplikacija ima taj problem i ne mogu je koristiti. Rekao bi da je greška u Windows sustavu i nije mi jasno zašto ne riješe taj problem kada ima dosta ljudi koji se žale na isto i na microsoft forumu.
|
Uzalud se ljudi zale na MS forumu, jer greska nije u OS-u, nego u ponekim aplikacijama koje neznaju baratat s povecanim sistemskim fontovima. Jedna takva je HAK pomocu koje sam "the hard way" skuzio u cem je problem. Iako je aplikacija certificirana za WP10, ne radi uredno, tj pojavljuje se isti problem koji si opisao.
Da to rijesis odes u Settings -> Ease Of Accesss -> More Options i tu podesis "Text scaling na max 140%.
Zatim ides u Stettings -> Display i tu podesis "Size of text, apps and items..." na 200% (Recommended), ili manji. Cim tu povecas font odu neke aplikacije u bananu...
@branimiros82
Mislim da ne mozes u WP10 zamjneit Edge sa IE, bar meni nije uspjelo...