View Single Post
Staro 06.04.2016., 14:00   #2145
riceburner
SCSI Freak, deda :P
Moj komp

riceburner's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Neozbiljno jer nije DSLR ili misliš da ne može napraviti pristojnu fotku? Mislim da senzor ne može pratiti staklo, a ne obrnuto. Ostavljaju mk2 u prodaji paralelno mk3, pa mi to smrdi na mk4 uskoro koji će imati APS-C senzor. Macro je na 3 cm, može fini macro napraviti. Pogledaj od mk 2 macro fotke.

Ne zanima me previše macro, a ako baš zatreba, imam 1:1 macro objektiv za bilo koji mirrorless ili analogni OM aparat.

Tilt shift je isto priča za sebe. Složio sam ga od shift objektiva i tilt adaptera. Ekipa misli da je photoshop u pitanju, pa ne vidim razlog da mi treba takva mogućnost ubuduće. Radije napravim gradient blur u Photoshopu i ajde bok.

RX1R mi je zapeo za oko. Full frame kompakt s 35mm f/2.0 Zeissom na sebi. Ispao bi me još i jeftinije od ovog.
zapamtio sam onaj sony koji NEMA izmjenjivi objektiv, on je bio prvi u igri kad sam napisal da ti je gotova karijera... na njega nemres nikaj prisarafit osim cpl i nd filtera...

a ovaj rx1r, pa vraga mu dal 11*6,5cm, pa jel to nije premalo za fotoaparat pa malo je veci od kreditne kartice

pa gle kak je to malo? kak bi to tek zgledalo meni u ruci

riceburner je offline   Reply With Quote