View Single Post
Staro 06.04.2016., 00:36   #2118
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor riceburner Pregled postova
...ali isto tako znam da se nikon i canon medusobno tuku i nude fotografima kompletne sustave samo da predu s jedne marke na drugu...
al opet nitko nema mirrorless
I oni su jedini koji se međusobno tuku. Sony je toliko loš po pitanju marketinga da vjerujem da ih na životu drži isključivo inovativnost.

Iz Canona sam u prošli petak navečer u 10 dobio dostavu EOS M3 i G1X na vrata. Sony moram doslovno mjesecima moliti da nešto pošalju. Domaće predstavništvo nema aparat više klase. Koliko se sjećam, jedino što imaju je A58... Obećali su ovaj tjedan poslati RX10 II, čekam kad će i pišem mailove.
Nikon ne da baš ništa. Fuji me isto cima da uzmem X Pro 2 na test, na probu ću dobiti i Sigmu 19mm f/2.8 za Sony E. Svi se koliko toliko trude oko tog marketinga, samo Sony ne. Jako je malo fotografa u svijetu koji su sponzorirani od strane Sonya.

Konkretno, naš najnagrađivaniji fotograf, Petar Sabol, koji koristi A99 i A77II nema ništa od sponzorske opreme. Nedavno je pobijedio na Sony World Photography Awards i dobio A7II za nagradu.

Ja dođem na koncert, nitko nema mirrorless osim mene. I što sad? Došao sam i na biciklističku utrku tako, s manualnim objektivom. Blijedo su me gledali, i što sad? Napravio fotke, naplatio fotke, zdravo doviđenja

Ajmo više fotkat, manje kenjat, ne da mi se više Fotkaj s čim ti srce želi, i ostali će.

-----------------------
Počeo sam si slagati albume na Flickru...

https://www.flickr.com/photos/138724047@N02/albums

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 06.04.2016. u 00:47.
1v@n je offline   Reply With Quote