Meni isto radi malo bolje na MM-u G3 medutim.. Ja sam sad frisko nakon 3 god umirovio svoj iphone 5 i pikirao taj g3 posto se nema za novi iphone... Dali se vama mobitel poprilicno zagrijao prilikom update-a na MM ? Meni je uz to sto je bio podosta vruc, pojeo i 26% baterije.. Frendu smo jucer njegov g3 updateali isto na mm njemu bio mob malo topao i pojelo mu mislim da jedva 2% baterije..
Prije updatea odma prvi dan mi se smrznuo i moro sam vadit bateriju.. I sad na MM sam skuzio, ne znam npr koristim whapp, chrome za forum nis specijalno ne drkarim po njemu i baterija u odnosu na ekipu oko mene ( doslovno 4 ljudi, al oni imaju 32/3 model ) fakat se brzo spusta..
U postavkama meni predvideno trajanje baterije po jedva 20h njima po 25-30 i sad kazu da ne obracaju paznju na grijanje.. Sad dali je to posto je moj model 16-2 pa je memorija uz rame opterecenija il sta.. Ne znam, al mi je fakat smijesno da nis prezahtjevno ne radim, a baterija se tak cica.. A da ne pricam taj frezze odma prvi dan njima nikome nis, signal mi zna bit ono crtica, dvije nekad i nestane.. Pa uzmem njihove mobove usporedujem jer od njih 4 p, troje ih je na vipu ko ja.. Sa wifijem mi povremeno mob gubio vezu s wifijem sad na 6.0 malo manje al opet zna biti da se pojavi obnavljanje signala.. I na punjacu kad je isto dosta topao.. Dali neke stvari tak moraju biti ? Ako imate iskustva, misljenja, savjete ? Bit cu zahvalan.. Jebemu fakat picajzlim haha....