Ova tema je toliko neaktivna da sam morao koristiti "Traži" u gornjem desnom ćošku.
Ima li štogod igrača na forumu?
Osobno mi se igra jako sviđa, zarazio sam se, svidjela mi se još u beti iako je tada zaigrati partiju bilo poput osvajanja jackpota zbog problema sa serverima koji su se nastavili i u full verziji, ali kasnije se to stabiliziralo.
U svakom slučaju, netipičan shooter u usporedbi s najčešće igranim FPS-ovima. Odlično je izvedeno uništavanje zidova/podova/stropova, specifične klase sa svojim gadgetima i mogućnostima. a i modovi su dobri.
Što me najviše privuklo je timski rad, igra zahtijeva kooperativu. Brojni su pristupi svakom zadatku, ako jedan igrač faila svoj dio posla, najčešće i ostali padaju.
Terrorist Hunt je zabavan i varljiv po pitanju vremena, ali čistokrvni multiplayer 5v5 je šou. Osjetiš svaki otkucaj srca, sva osjetila rade 300%...
Ugodno iznenađenje iako medijski nije previše popraćena, isplatila se fizička verzija za 300 kn.
btw, pohvale Ubisoftu za optimizaciju igre, ali i stav naspram budućih nadogradnji igre. Jedan DLC već je izašao i džabe je kao i svi sljedeći dodaci (do kraja godine još 3).