View Single Post
Staro 05.04.2016., 18:48   #2110
hardtoget
Premium
Moj komp

hardtoget's Avatar

Datum registracije: Feb 2015
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Eto pa bacajte novce na ta smeca jeftina, umjesto odmah potrosit 200kn extra i mirna bosna
Gabre, ne vidim cemu to..

Razmisljao sam kupiti Tronsmarta za nesto vise od +200kn, ali upravo tvoji postovi su govorili da ne valja.

Ovdje se ne radi o tome da li je M8S dobar uredjaj, nego o tome da ima puno klonova koji se sklapaju u garazama.

Platio sam M8S sa 2GB RAM i 8GB Storage, a to nisam dobio. Nisam dobio WiFi koji sam platio. O tome se radi.
Ne svidja mi se kada ne dobijes sto si platio, a isto mi se ne svidja kad mi netko radi toga kaze "i neka su te...dobio si sto si trazio", jer to nije tako. Trazio sam ono sto pise da je i sto sam platio. Ako pise da ima 2GB rama i kosta 2 $, onda za 2$ hocu 2GB rama, ne 1. Kontas?

Citao sam ovu temu od pocetka, pritom sam citao i sve tvoje postove u kojima places da ti nista ne radi, i dok ti ljudi pokusavaju pomoci, ti drvis svoje. Kao sto si rekao nama koji smo dobili sto smo i trazili, mozda..samo mozda, da si platio svoju skupu opremu 200kn skuplje, vjerovatno bi bio zadovoljan.
hardtoget je offline