Hvala. Kupljeno je na ekupi, a klinac je tek nakon nekoliko dana prozborio da nešto ne valja. Koliko se sad sjećam, da ne uključujem njegovo računalo, točno, u dijaloškom okviru je pisalo social club. I taj se okvir otvara odmah nakon što se s desktopa pokrene GTA.
Za kod koji smo dobili piše da je to Grand Theft Auto V Rockstar Activation Code i taj kod ima 3x5 znamenki, a na kraju polja s kodom piše u vertikalnom smjeru "INT".
U uputama za instalaciju, između ostalog, stoji:
"You will also be prompted to enter your Rockstar Activation Code, which can be found on the back of the game manual."
Kod kojeg mi imamo on the back of the game manual ne paše rasporedu ikseva i crtica u polju za upis koda.
Ali sad sam za probu napravila svoj acc na Rockstaru i došla sam do sličice iz linka. Budem tim putem probala i na drugom računalu.
Još mi nešto pada na pamet... kad sam otvarala svoj account vidim da se traži godina rođenja. Ako je moj klinac to istinito popunio, a ima 12 godina, možda ga zato odbija.? Pitat ću ga kad dođe iz škole pa ćemo zajedno nešto kemijati.
Hvala i preporučam se za daljnje probleme.