Tema: GTA V
View Single Post
Staro 05.04.2016., 00:33   #2342
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor anita2 Pregled postova
Imamo kupljenu verziju, ali nešto nije u redu s aktivacijskim kodom. Kad se traži da upišemo kod, vidi se prema onim iksevima da se kod sastoji od četiri grupe po četiri znamenke. Naš kod koji je na kraju manuala ima tri grupe po pet znamenki.
Kako to i što napraviti?
Gospodična Anita, da li ste kupili key za steam ili za rockstar social club? Jer jedan key koliko ja znam ne može raditi za oba servisa. Vjerojatno je to toga.

Ako imate key za Rockstar social club nakon što se ulogirate na svoj acc stisnete na games i onda use rockstar code kao što je prikazano na ovoj slici: http://i.imgur.com/SJK6YYr.png

Ako imate key za Steam, nakon što se ulogirate u donjem lijevom kutu steama pisati će vam "ADD A GAME", stisnete na to, zatim u sljedećem izborniku stisnete "activate product on steam", pa stisnete next, pa agree, i onda upišete kod koji imate i stisnete next i potvrdite da želite dodati igru na steam i to je to. Ako se ne varam igra bi se automatski trebala početi skidati. Ako ne, onda će vam u se igra nalaziti u Library i od tamo možete staviti da se krene skidati.

Ako ni to ne pomaže moguće da je ključ već iskorišten tj. da vas je neko prevario

Nadam se da sam vam pomogao
Mogy je offline   Reply With Quote