View Single Post
Staro 04.04.2016., 21:29   #734
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
događa se da mušterija ima obraza donijeti mobitel koji je zapišan i zasran (kojim god načinom se to dogodilo), i na dijagnostiku da je došlo do oksidacije još se i buni da kak je to moguće, da ga cijelo vrijeme drži u futroli. Slijedi naravno prijetnja inspektoratom i policijom.
Syss jel mozes vjerovati ovo?!

Ali da, iz iskustva znam da velika većina takvih problema dolazi od korisnika koji neće da prihvati činjenicu da je razbio display (ali samo sam surfao i on je sam pukao), pokidao konektor punjenja, zalio ga vodom (garantiram da nikada nisam ni blizu vode prošao sa njim, a unutra već punoglavci mutiraju u žabe) ili slično.
A za ostalo, bio sam nekoliko godina voditelj tog ovlastenog servisa, a nakon toga 5 godina vlasnik jednog servisa, tako da znam o cemu pricas. Sve to stoji, ali koliko se sjecam, u Agramu su se u pravilu serviseri dugo zadrzavali i bili solidno plaćeni i motivirani (ovisno o iskustvu i znanju), pa se iskreno i ne sjećam baš tih "prolaznih". Oni se u pravilu isfiltriraju u par dana do par tjedana. Voditelj servisa u Agramu to brzo namiriše
Kad pričaš o problematičnim telefonima, oni uvijek postoje, ali u takvim slučajevima ovlašteni servis ima support vendora i to se rješi ako nikako drugačije onda zamjenom matične ploče.
Kao što rekoh, ljudi rade desetke tisuća uređaja mjesečno. Mislim da nema smisla dizati ovakvu halabuku oko par uređaja koji se na prvu ne urade kako treba, ali se na ponovljenom servisu srede u 99,9% slučajeva. Ipak je to u interesu i samom servisu jer se drugačije neće ni naplatiti.
WraGG je offline   Reply With Quote