Citiraj:
Autor WraGG
Ne, naravno da nisam. Norma je bila cca 20 uređaja po serviseru dnevno, a dosta ih je radilo i vise od toga radi bonusa. Pomnozi to sa 30 servisera i eto ti brojke. I ne, nije se radilo o dvije drzave nego samo o onom servisu na Žitnjaku gdje je i sjedište Agrama. Mi u BiH smo radili oko 100 uređaja dnevno.
Inače, pod različitim imenima djeluju u svim državama bivše Yuge, a ne samo u HR i BiH.
I kazem, koliko znam, danas je broj servisera gotovo dvostruko veci nego sto je bio, a i broj brandova za koje su ovlasteni servis se povecao, tako da par "sfušanih" uređaja na mjesečnoj bazi je više nego idealna situacija kad se gleda statistički.
Uglavnom, firma je jako dobra i mislim da pljuvanje po njima nije utemeljeno. Rade odgovornije i bolje od 95% tehničkih servisa u državi. Napominjem da ne radim za njih već 5 godina i nemam koristi od njih tako da je sve napisano potpuno objektivno.
|
Pljuvanje po njima nije utemeljeno?
Poserem se na njihov posao,meni su na skoro novom G3 napravili masakr,i softverski i hardverski da mob skoro nije bio upotrebljiv više,sad mi je drugi G3 opet na popravku samo nek nekaj nađem neće se dobro provest
A ovo kaj su Mariju od samsunga napravili je sramota,tak ga vrate nazad i prave se grbavi,izgleda ko da su ga retardi popravljali