Citiraj:
Autor MASVA
moj bed
previdio sam da si naveo da ne možeš kliknuti na zpčanik
a postavke/dodatne postavke/jezik i unos i tu isključiti provjera pravopisa?
|
Nema tu ništa, sve što sam mogao sam isključio, čak sam i deinstalirao one riječnike, ne pomaže.
Citiraj:
Autor davidovski
Otvori tipkovnicu i dugo drz zarez i otvorit će ti se njene postavke, dalje ćeš već znat
|
Druže, to su postavke u koje mogu otići i normalnim putem, nema tu ništa što nisam probao.
Uglavnom, googlao sam navedeni problem i čini se da se taj bug povlači duže vremene u developer romu i mnogi ljudi imaju problema s time.
Ovo je jedini način da se to isključi:
http://en.miui.com/thread-115560-1-1.html
To mi se trenutno ne da raditi jer imam ovaj veći problem.
Citiraj:
Autor Wuchko
Koju verziju ROM-a imaš? Baš sam sad probao kod sebe, play store - 2,3 sekunde da udje i sve ucita, ista stvar s youtubeom. Nekako mi sve upućuje na problem s mrežom, ne znam jel otvaras preko 3g ili Wi-Fi.
EDIT: vidim da si probao najnoviju. Ja sam imao problem sa 6.3.24 da mi iz nekog razloga pojedine aplikacije nisu htjele raditi (tapatalk, aliexpress - beskonačno učitavanje i poruka da nemam mreze), dok je npr Chrome radio bez greške. Nakon gasenja i paljenja telefona sve bi radilo neko vrijeme (par sati) i onda bi opet pocelo. Jučer sam stavio zadnju verziju ROM-a i do sada mi se taj problem nije još javio, možda je to i kod tebe.
|
Bravo, pronašao si problem, svaka čast, još sad samo da to uspijem riješiti.
Naime, kad mi je uključen mobilni internet (3G), sve leti, a samo se na wifi vuče.
U postavkama mi piše da je jakost signala odlična, da je brzina 65 Mbps, znači sve kako treba biti, ali je svejedno internet usporen.
Pošto mi je sve uredno radilo na kitkatu, izgleda da je neki problem s romovima baziranim na 6.0 androidu.
Trenutno imam 6.3.31, a probao sam i prijašnje verzije.
Znači, uvijek je internet spor na wifi, odnosno, piše da je brz ali u praksi nije, nešto ga koči.
Pa ako tko ima kakav prijedlog.