Citiraj:
Autor elance
Znam i ja doći u postavke tipkovnice, tamo sam pogasio sve što sam mogao, riječi se i dalje podcrtavaju.
A i da dodam da sam razočaran s androidom 6.0 na Mi4.
Sve mi šteka, youtube aplikaciju otvara 10 sekundi, pa onda fale thumbovi videa, pa dok njih učita prođe još 10 sek.
Ista stvar i s google play store, čekam cijelu vječnost dok učita aplikacije i njihove sličice.
Internet je također spor, otvaranje tema i wallpapera je sporo itd.
Stvarno ne znam šta je s telefonom, isprobao sam najnoviji rom (xiaomi.eu) i 3 roma prije njega, radio factory reset 10 puta...
Na kitkatu nisam imao tih problema.
Ako tko ima kakav savjet...
|
Koju verziju ROM-a imaš? Baš sam sad probao kod sebe, play store - 2,3 sekunde da udje i sve ucita, ista stvar s youtubeom. Nekako mi sve upućuje na problem s mrežom, ne znam jel otvaras preko 3g ili Wi-Fi.
EDIT: vidim da si probao najnoviju. Ja sam imao problem sa 6.3.24 da mi iz nekog razloga pojedine aplikacije nisu htjele raditi (tapatalk, aliexpress - beskonačno učitavanje i poruka da nemam mreze), dok je npr Chrome radio bez greške. Nakon gasenja i paljenja telefona sve bi radilo neko vrijeme (par sati) i onda bi opet pocelo. Jučer sam stavio zadnju verziju ROM-a i do sada mi se taj problem nije još javio, možda je to i kod tebe.