View Single Post
Staro 03.04.2016., 19:21   #564
vex385
Registered User

Datum registracije: Mar 2012
Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova
Ne vidim kako Exynos 7 7580 moze ikako biti slabiji od SD615 kad se bez problema nosi sa SD801 pa cak i SD805. S druge strane gledano striktno tehnicki, Exy ima 4xA57 i 4xA53 jezgre, dok SD615 ima 8xA53 (4 su na visem a 4 na nizem taktu)...
Isto tako Exy je proizveden u manjem proizvodnom procesu od SD615 (20nm naspram 28nm) pa bi stoga triba biti stedljiviji po pitanju baterije. Sam A5 je mobitel koji ima najbolju kvalitetu izrade od svih + sve ostalo sto ide u paketu
- namece se kao najbolji izbor IMHO. S5 Neo je isto tako jako dobar mob no meni se nimalo ne svidja izgledom (kvalitetom izrade - rupicasta plastika pogotovo) i nema citac otiska prsta za razliku od A5 (pa i starog S5). G3 je isto tako
dobar mob koji se moze po svemu usporediti sa S5 neo ali baterija te nece bas oduseviti kao i ekran (svjetlina istoga) u usporedbi sa A5. Ovo sve ostalo je barem 1 koplje ispod navedenih.
Hvala na detaljnom objasnjenju,i ja isto mislim da taj procesor mora biti za moje potrebe dovoljan,neznam kako su ga toliko popljuvali na nekoj hr recenziji.

S5mini sam izbacio iz price isto kao i meizu i A3,s5 neo zbog losijeg izgleda od a5,a iste cijene i G3 zbog slabije baterije.

Morat cu probati uzivo huawei 5x i honor 6
Alcatel sam cak i probao i cini se ko dobar mobitel,nema wow efekt A5ice ali dobar mob s pristojnim ekranom ali je podosta jeftiniji

Zadnje izmijenjeno od: vex385. 03.04.2016. u 20:06.
vex385 je offline   Reply With Quote