View Single Post
Staro 03.04.2016., 00:59   #609
MikaHR
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
Nije to baš tako kako si opisao, 5960 i 5820 su maltene isti, razlike male ima u nekim igrama ali i neke igre su pokazale da imaju problema s threadanjem a neke da mogu iskoristiti više threadova (ne kod njih ali u drugim testovima). 6700 je brži i to je čudno.

Što se tiče ovog drugog, to nisam vidio u nijednom njihovom uratku. Mislim da si krivo shvatio ili previdio da je razlika izmedju stock/1333 i OC/2133 u nečemu velika. Čak i kažu u videu da u nekim igrama nema koristi od bržeg rama a da u nekima ima, kolko sam vidio kažu do 15tak% u najboljem slučaju. Video je onaj o 2500k.

Isto što moraš uzeti u obzir da u principu ne benchmarkaju samo benchmark ili random spot nego traže najopterećenije dijelove tako da rezultati nisu usporedivi s drugima. Recimo Withcer 3 nisam vidio nijedam drugi benchmark da testira u Novigradu koji prilično optereti CPU nego samo neš "u polju" gdje praktički nema razlike izemdju g3258 i i7.

Kao i benchmarci ROTR/The Division/GOWU gdje je ekipa radila samo službeni benchmark a oni su testirali i gameplay i pokazali da službeni benchmark nije mjerodavan jer su rezultati drukčiji (gori) u samom gameplayu.

Zadnje izmijenjeno od: MikaHR. 03.04.2016. u 01:24.
MikaHR je offline   Reply With Quote