View Single Post
Staro 02.04.2016., 23:38   #1
bobo77
Registered User

Datum registracije: Apr 2016
Noa H18 mobiteli

Nikad do sada nisam objavljivao kritike mobitela niti njihovih distributera/servisa po forumima, no iskustvo s tvrtkom "Hangar 18" me natjeralo da uložim dodatnih par sati (unatoč već izgubljenoj znatnoj količini vremena) kako bih se registrirao na najposjećenije forume o mobitelima i podijelio svoje probleme sa zainteresiranim potencijalnim klijentima Hangara.

Iskustvo se odnosi na mobitel Noa MG12 i njegovu neadekvatnu fizičku robusnost displaya (neka vas deklaracija "Corning Gorilla Glass" ne zavara; mene nažalost je) i ono što je bitnije - stav tvrtke koja se reklamira kao su-proizvođač tog mobitela. Mobitel je kupljen u 12.mjesecu prošle godine, a tijekom sljedećih mjesec dana desila su se dva pucanja displaya, unatoč zaštitnoj naljepnici i futroli.

Kako ne bih iskrivljavao činjenice, prenosim višetjednu prepisku supruge (koja je kupila mobitel) s tvrtkom "Hangar 18" i STS servisom u cijelosti.
Word datoteka s prepiskom (i slikom mobitela) nalazi se na sljedećem linku:
http://www.filedropper.com/noamg12prepiska
pa koga interesira, može vidjeti detalje...

Žao mi je što nisam naletio na ovakvu priču prije par mjeseci, jer bih uštedio 2000 kn.
Ovime se barem nadam da ću predomisliti nekoga tko razmatra postati Hangarov klijent.

Molim, javite ukoliko netko ima slično iskustvo.
bobo77 je offline   Reply With Quote