View Single Post
Staro 02.04.2016., 18:32   #165
bojke1
Registered User
Moj komp

bojke1's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Stavio sam ga na 2,5 metara od platna i uspeo sam dobiti sliku dijagonale 224cm.Dosta dobra slika.Radio je nesto oko sat vremena i lampa je bila u eco modu.I za to vreme nisam primetio da je nesto bucan.Mozda ako duze radi pa onda postane malo vise bucan.U odnosu na stari benq w700 se manje cuje ventilator.Uglavnom zadovoljan sam slikom i bojama koje daje.U odnosu na moj stari hd ready benq w700 ima dosta bolju i ostriju sliku i boje su nekako realnije.To je ono sto sam za sada uspeo da ovako na brzinu primetim.Moram naci neki sajt sa najboljim postavkama za njega pa ako neko ima neki link oko kalibrisanja slike zamolio bih ga da okaci.Ja sam uspeo nesto da nadjem na avs forumu ali ne znam koliko su to dobra podesavanja.
Sada je stavljen eco mod za lampu i cinema mod za sliku.Preko lens shift opcije sam uspeo malo da spustim sliku i to taman koliko mi je trebalo a da ne koristim opciju keystone,sto je super opcija.
Uspeo sam ga naci po ceni od 750 eura sa tri god garancije koja vazi u madjarskoj.Mislim da je to sasvim ok cena obzirom da ga drugi prodaju i preko 800 do 850 eura sto nije zanemarljiva razlika.
Eto toliko za sada.
bojke1 je offline   Reply With Quote