Odlične partije večeras. Divizija Smoki i ja u NO rezultirala je metenjem Kagera i Mahana, dok je treći DD, Fubuki dao petama vjetra. Osigurali sve capove i mirno dobili partiju. Radar & Hydro FTW.
Nakon toga partija s Carolinom, u kojoj sam potonuo ali ne prije nego sam sa sobom poveo Tirpitza koji je na 2/3 HPa dobio dvije(!) citadele /
Devastating Strike na otprilike 15 km. Ahilova peta su mu granate na daljinu. A u zadnje vrijeme skoro svaka salva koji stavim na Tirpitza daje cca 12-15k štete. Idealni su za farmanje love i dmga. Završio sam sa preko 135k dmga.
Treća partija s Fubukijem. Jedna od rijetkih gdje nisam imao niti jedan torpedni pogodak. Ali zato topovima završio Hindenburga i izašao živ iz duela sa Bensonom. Veilikim razlogom zato što ga je spotao u dimu Baltimore s radarom. Pa je ovaj u panici prestao pazit na mene. Na kraju je Benson kleknuo od Baltijevih secondary topova. Kraj partije s dva capa i bio prvi na XP listi bez iti jednog torpednog pogotka.
Radar definitivno ima efekta na igru. Čak ekipa veli da je Des Moines OP. Jer jedan već pomete DD, ali dva NO su opasna, što tek rade dva DM-a u diviziji...