View Single Post
Staro 01.04.2016., 09:44   #3136
MikaHR
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Garro Pregled postova
Iz svega navedenog jedino što je vidljivo je da je AMD napravio sebi svojstvenu svinjariju sa stock voltažom kartica kada/ako uredno rade na nižim naponima. I onda izvališ tvrdnju da nVidia nije napravila ništa revolucionarno sa Maxwellovim GPU Boostom...
Da, i to nije ništa neobično s AMD-om, a to što je nevidija bolje poštelala kartice je sad "revolucionarno"....

Citiraj:
Autor Osta Pregled postova
Kako je ovo dobro stivo za citati rano ujutro na poslu Ajmo sada na par stvari, Mika, spustis li potrošnju na mojoj grafi ( koja nije ref. i ima posteno hladjenje ) na 150w pri pokrenutom witcheru na postavkama koje imam sada i ukoliko ima vise od 25fps-ova, spreman sam ti trejdati svoju za tvoju 970 uz MOJU nadoplatu pa onda mos konkretno govoriti ljudima koliko je Ati efikasan. ( cak necu ni gledat dal je grafa hladna ) Stavljati u kofer Ati i efikasnost skupa s malom potrosnjom i hladnocom je kao rec da je zemlja disk koji na ledjima nose 4 slona koji putuju na svemirskoj kornjaci. Ima ljudi koji i u to vjeruju.

Ukoliko ti to ne odgovara, mos slobodno doc po grafu kad idem na neki put i slobodno sarafiti i dokazivati do mile volje, grafa je pod garancijom ionako. Imao sam skoro sve nvidijine grafe do sada a bome i atijeve i znam o cemu pricam iz iskustva, a ne iz grafova po netu. Cak mi je Garro i ostavio svoju 980 da mi dokaze da je bolja od atijevice pa smo i tu dosli do diskutabilnih rezultata.
I šta, ako radi bolje od stock 970 na 150W? Jel ti to cilj, imati performanse kao stock GTX970?

Rekao si da ćeš testirati pa....testiraj i postaj rezultate. Ja više vjerujem grafovima i konkretnim rezultatima nego osjećajima, štaš', vidiš da ima prilično ljudi koji vjeruju svačemu, u tome se slažemo, ali daj ti crno na bijelo.

Ne postoji "referentna" 390 ili 390x (mislim da jedino XFX ima nekakvu s blowerom...). Ali sve su tu negdje na stocku.

I 390x nije konkurent 980, nego Fury (cjenovno), pa nisam siguran zašto bi ganjao 980 sa 390x, onda moš i sa 970 ganjati 980 a prilično sam siguran da znaš kako bi to završilo.

Zadnje izmijenjeno od: MikaHR. 01.04.2016. u 10:50.
MikaHR je offline   Reply With Quote