Citiraj:
Autor silver_tip
Bogme i moj... vec par godina tj. od pocetka je na stocku s tim da turbo ide do 4.0GHz. Imao je par "izleta" na 4.2GHz  radi kojekavih testova i to je sve.
|
Koristim onaj Asus AiSuite i profile. Imam stock i game profil. Stock je 3.8GHz na stock naponu a game profil je na 4.8GHz i 1.38V.
A u zadnje vrijeme igram tu i tamo PES i F1 2015 online. Naravno da je CPU na stocku jer razlike nema

Ostalo je seedanje u leru, gledanje filmova i serija na tvu preko hdmi kabela i drndanje po netu.
I onda kad se sjetim: kupiti i5 2500k za 1400 ili i7 2600K za 1900. "Uzmi i5 i ušparaj 500kn". Ne, treba mi i7... jer sa HTom bolje rade torrenti i internet bankarstvo
Citiraj:
Autor Pupo
Mene uvijek potrefe neki grobovi od procesora željni napona. Al ono, nisam ja škrt. Dao sam ja svom sandiju i 1.5v kad je trebalo. Nisam škrtario 
|
Haha, tak i sam. Kad su svi imali Bartone 2500+ mobilce, terali su ih na 2,4-2,6GHz... moj nije išao preko 2,35GHz.
Kasnije San Diego 3700+ ista stvar...
Jedino sam imao sreće sa E8400 E0. Prvi C0 je bio katastrofa, a E0 je pičio na 4300+ MHz sa 1.375V.
Ovaj SB ne znam kakav je jer nemamo neku veliku bazu što znači dobar CPU. Ja svog nisam nateravao. Jednom sam digao na 5GHz za ovaj benč Bubbin sa onim kuglama.
I taj game profil 4.8GHz/1.38V kojeg nisam pilio sa Burn programima nego mi je benč stabilnosti mnogo sati Metro i STALKER serijala bez BSODova.
E sad, jel dobar OCer ili nije, nemam pojima.