View Single Post
Staro 30.03.2016., 20:48   #2036
jp_rv
Premium

Datum registracije: May 2014
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Uh, zeznut biznis konfig,
tu ti mogu pomoći jedino oni koji su slagali nešto slično na xx-WRT.

U principu tebi sve radi samo "ne vidiš" SX remotly u toj situaciji / kombinaciji.
zapravo je samo malo "napredniji" home scenarij.

Citiraj:
Autor .Delboy Pregled postova
Trebaš namjestiti vjerojatno neki rule u firewallu, mislim da je po defaultu http server na svim interface-ima.
Probaj za početak napraviti disable firewalla pa vidi ako prolazi, pa onda dalje namještavaj rule.
mislim da znam šta je. i neznam kako to rješiti jer nisam toliko u ovako naprednom networkingu.
naime, openwrt po defaultu "diže" jedan wan interfejs. i zbog još više random razloga, on vidi moj lan2 interfejs kao wan. firewall je zelen, tj u njemu su i lan i lan2 interfejsi dok je wan u crvenom, kako i treba biti. neovisno o tome, ja nemam pristup preko 192.168.2.4.
mislim, ali samo mislim, da moram dignut alias, jer je 192.168.2.10 "bačen" u prvi segment, a 192.168.2.4 ne postoji, pa se router niti ne javlja. mogao sam ja njemu dati i 0.0.0.0 adresu, jer ta ip adresu qurcu ne služi, siemens i lan2 interfejs su samo bridge između žice koja ulazi u siemensa i wlan-a, siemens nikakav routing ovdje ne radi.
postoji mwan3 plugin koji je pravi multiwan softver sa load balancingom i failoverom, ali to meni ne treba.
dajte mi probajte malo pomoći. ako ne, imam 2 identična sx-a, stavit ću ih jedan do drugoga i to je to. jedino mi se neda ih imat 2 za istu stvar.
jp_rv je offline   Reply With Quote