View Single Post
Staro 30.03.2016., 20:36   #682
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Ako se ne varam, ti si dosta koristio i iPhone i Android uređaje. Zato me shvaćaš.
Meni je već malo dosadio iOS (imam iPhone od 3G-a sa par izleta od po tjedan dana na HTC One M7 i Moto X 2014) pa sam si uzeo ovog da se probam prebaciti dok se iOS svijet malo ne promijeni (iOS 10, novi iPhone...). Stvarno je blizu. Aplikacije za Android više nisu shit, sam OS je dosta dobar, sviđa mi se kaj dosta stvari mogu podesiti kak mi pašu. Ali iOS i dalje ima dosta stvarčica koje bolje rade nego na Androidu i par dobrih featureova. Za njih mi se lakše hvatati nego se koncentrirati na ovo kaj sam dodatno dobio na Androidu. Imam iPad Air 2 kad se malo zaželim iOS-a.
iOS i Android koristim. Stalno. Kako si mogu priustiti, a ne moram birati, zasto ne? I jedan i drugi imaju svojih prednosti

Android ove sto si ti nabrojao, a iOS tu fluidnost, ipak bolje (napisane) aplikacije i ono meni najvaznije sto nikako ne mogu dozivjeti na Androidu - Safari. Jednostavno taj browser je po pitanju brzine, glatkoce i svega jedno par kopalja ispred bilo kakve konkurencije. IMHO naravno, da ne bi netko krenuo u 'holy way' platformi