Citiraj:
Autor Mileni
Mislim da sam jedan od rijetkih koji te ovdje u potpunosti shvaca. Nema rjesenja, osim navike. Sto duze koristis navedeni uredjaj, prije ces se naviknuti i takve situacije ce biti toliko rijetke da ti nece ici na zivce. Opcenito je preciznost toucha na androidu opcenito iza iOS-a i WP-a. IMHO.
No kao i obicno, sve ima svoje prednosti i mane, tako da ces odluku najbolje sam donijeti 
|
Ako se ne varam, ti si dosta koristio i iPhone i Android uređaje. Zato me shvaćaš.

Meni je već malo dosadio iOS (imam iPhone od 3G-a sa par izleta od po tjedan dana na HTC One M7 i Moto X 2014) pa sam si uzeo ovog da se probam prebaciti dok se iOS svijet malo ne promijeni (iOS 10, novi iPhone...). Stvarno je blizu. Aplikacije za Android više nisu shit, sam OS je dosta dobar, sviđa mi se kaj dosta stvari mogu podesiti kak mi pašu. Ali iOS i dalje ima dosta stvarčica koje bolje rade nego na Androidu i par dobrih featureova. Za njih mi se lakše hvatati nego se koncentrirati na ovo kaj sam dodatno dobio na Androidu. Imam iPad Air 2 kad se malo zaželim iOS-a.
Citiraj:
Autor schetz
Sjećam se nekog testa preciznosti touch-a , baš Samsung vs iPhone , ubi me kojih modela. I Samsung je, kažu, bio dosta precizniji. E sad, na xperii i ranije nexusu nisam imao, odnosno nemam nikakav problem s preosjetljivosti ekrana, kamoli s preciznosti, ali kod ženinog s5 tu i tamo mi iskoči aplikacija iako sam poprilično siguran da sam je samo "preletio" .
|
Jes, touch je jako precizan. iPhone koristi drugačiji touch panel il kak se to već zove pa je puno manje precizan na rubovima. No nisam se žalio da je neprecizan, već da je preosjetljiv. To je ogromna razlika. Zapravo sam se žalio da je preprecizan, ako ćemo tako.
Citiraj:
Autor Sn4k3
Mozda zvuci glupo i znam da trazi dodatni ulog pored vec skupog mobitela,
al uvik mozes naknadno kupit screen protector foliju ili kaljeno staklo i time
zastiti ekran i malo smanjiti osjetljivost istoga 
|
Pročitao sam da je dosta ljudi riješilo problem na taj način. Ali meni je gušt "dirati pixele", vidjeti ekran kako je lep i generalno ne volim imat masku na mobu ili screen protector. Padne mi u prosjeku jednom godišnje.
Ne znam dal ispada kao cjepidlačenje, ali stvarno sam htio da mi se sviđa mob...

Hjoj kad bi ovo barem bio Nexus mob, bio bi super...
Ne kužim zakaj se ne može sredit GPU akceleracija kad se ne koristi tak puno različitih GPU proizvođača... Nije da iPhone 6S nije štekao, ali 99% vremena je bio butter smooth.