View Single Post
Staro 30.03.2016., 17:58   #5
karabaja
The Zappa

karabaja's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Možda probati pažljivo zagrijati fenom u području gdje je "ugrizao" za donje postolje ?
Nije loša ideja. Budem probao. Edit: Zapravo, možda i je, jer od topline će se tek raširiti.

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Iz postolja se da izvadit. Okreni stolicu naopačke i imaš jedan limeni osigurač koji malim šrafcigerom iščupaj. To smo mi radili kad se sjebe onaj križ s kotačičima, pa samo nabavimo novi križ i prebacimo. No izvadit ga iz sjedalice je i meni nepoznanica.
Izvukao sam u međuvremenu taj osigurač i dobio cilindar u dva dijela. Klip je ostao u samom stolcu, a cilindar u "križu" s kotačima. Nula bodova.

Zakomplicirao se popravak, a bio sam sretan ko malo dijete što sam uopće uspio nabaviti poptuno novi pneumatik.

Vjerojatno bi sve glatko išlo sa stegom i velikim 'papagajkama' s polugom. Jedino je problem to nemam takav heavy duty alat doma.

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
ja sam za jedan plaćen stolac dobio još 2 naknadno na reklamaciji s tim da sam sa drugimi dobio još i pare na ruke jer je taj 3. bio skuplji od prvog (nekih 200kn i novi stolac me dočeko) + na tom trećem je otišla dolje plastična zvijezda (pukli kotači bikoz debelo krme) i još i to išao reklamirat i pošto su vidjeli da sam debelo prase dali mi ganc novu metalnu zvijezdu sa koje sad tipkam

znači za inicijalnih 700kn - 200kn imam stolaca već 6-7 godina
Na mojem je 'zvijezda' metalna. Metal u metal je zagrizao s daleko više njutna od onih koje iz ruku mogu isporučiti.

Možda na Maksimiru postoji neki mehaničar koji bi mi izašao u susret?

Zadnje izmijenjeno od: karabaja. 30.03.2016. u 18:13.
karabaja je offline   Reply With Quote