View Single Post
Staro 30.03.2016., 14:54   #2213
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor gnujko Pregled postova
Ček malo, ako prebacit kapetana s srebrnog na premium brod, onda nema retraining, to znam. Ali ako taj isti, ali nabildani na premium brodu, vratim nazad na taj srebrni brod...jel onda ide retraining ili ništa...??
Yup. Bitno je samo da je kapetan istreniran za taj brod. Možeš ga micat na premium brod i natrag na isti srebrni bez ikakvog troška (i pokupit dva puta dnevni bonus s istim kapetanom npr.). Štoviše, ako trebaš istrenirat kapetana na novom brodu - prebaciš ga sa starog na novi srebrni brod i platiš onih 200k. Nakon toga ga prebaciš na premium brod gdje mu svi skillovi rade normalno* a zapravo je u procesu ponovnog treninga za novi srebrni. Kad završi ponovno treniranje staviš ga na taj srebrni za kojeg sad ima trening.

Tako da kad stigne Saipan CV, očekujte ekipu koja će Midway kapetane sa 18 bodova na njega stavljati... Mislim da će Hiryu kapetani konačno imati protivnika na T7.

Prema zadnjim najavama spominje se eskadrila od 8 DB-a:

http://forum.worldofwarships.eu/inde...58#entry938558

= s kapetanom od 15 bodova to je 9 američkih DB-a u jednoj eskadrili!

EDIT: * mislim, nisam 100% siguran da svi skillovi na premium brodu kod kapetana u postupku treniranja rade normalno. To može netko tko je to više puta radio potvrditi. Ja sam tako samo jednog kapetana (za Taiha) istrenirao.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 30.03.2016. u 15:02.
T}{OR je offline   Reply With Quote