DM je DPS kralj, 5,4s reload sa modulom. Ali je balistika kao na Clevelandu = smeće. Moraš doć ispod 10 km za efektivan domet. No kada dođeš, vidio sam filmić gdje DM u 30s izbuši Carolinu sa full HP na 0 jer mu je pokazala bok.
AA je odličan na oba CA (od 0.5.3). Hindi ima super topove i brutalan AP na daljinu. Dok će DM dobit radar sutra u trajanju od 40s i domet skoro 10 km. Sa 5,4s reload to je u idealnim uvjetima ~7 salvi na DD koji se nađe u dometu = kraj priče. Tako da od sutra možda DM postane ultimate DD hunter. Pogotovo u kombinaciji sa full camo buildom (~10,3 km / domet radara 9,9 km).
Citiraj:
Autor gnujko
ufff oba, haha... Ja bi uzeo prvo Hindenburga jel volim "punch" brodove ali to sam samo ja hehe
@Thor - sutra NO dobiva radar pa bumo vidjeli...
|
Ja bih isto oba ali nemam vremena ganjat sve brodove koji me koliko toliko zanimaju, još manje kapetane dizat. Meni je DM najbliži i sad ozbiljno mislim potegnut do njega.
Što se tiče NO i radara. Sad mi recimo zadnji gun upgrade za reload od 14s ima smisla na NO jer radar traje 30s. To je ako kad upališ radar a DD ti je odmah na nišanu teoretska šansa za opalit 3 salve po njemu dok je otkriven.
Već je složen kao DD hunter sa Hydro i concealmentom 9,5km. Čeka se sutra.