View Single Post
Staro 30.03.2016., 11:38   #2202
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor gnujko Pregled postova
Vidim na WG forumu dosta se ljudi žali da se Kirov vrlo lako potopi...ja ili imam sreće il sam istreniran s Pepsi i NO pa pazim više...a s tim brodom citadeliram lijevo i desno sve što naiđe..toliko da ću ga zadržati kad pređem na idućeg koji je navodno brutala....BTW, jučer upao u t9 i t10 meč u NO..i još mi team pun debila..i na kraju sam ostao sam vs 5 brodova, Iowa, Montana, Ibuki itd....i tako plešem s njima (s 60% HPa) a ovaj u Ibukiju skoro s full HP...on mi je bio i najbliži pa sam pametno balansirao i rokao ga APom čim bi malo pokazao bok a on je dosta pametno vrludao..ulgavnom prije nego su me skroz sasuli riješio sam Ibukija i na kraju mi cijeli njihov team čestitao...Dakle imao sam 2 killa i 5 citadela na kraju...I takvi mečevi isto mogu biti gušt bez obzira na poraz.....A da nevelim dok sam se borio za goli život kako sam bio "našpanan"...
Imao sam ja sličnu partiju sa NO na onoj mapi gdje je makljaža dolje na A capu. Krenuli mi na C gore upravo da izbjegnemo tu makljažu. Uletavam u cap pomoć Bensonu protiv drugog Bensona i još nekog japanskog DDa, dimi se sve u 16 a iza dima im kao potpora stižu Iowa, NC, Amagi i još neki CA. Uglavnom, svi rokaju po meni u capu i nitko me ne može pogoditi dok ja panično pokušavam pogodit makar jednog DD-a prije nego me pobrišu. To je sve trajalo malo duže od očekivanog tako da su naši DDi (Fubuki i Kagero) prišli s boka njihovim BBima dok su se oni fokusirali na mene i rješili ih većinu. Kraj partije ja preživio, rješio jednog DD-a i dobili zahvaljujući plesanju usred C capa.

No, takve su partije s NO rijetke nažalost. Većinu vremena se tvoje plesanje za dragi život dok okolo pada kiša 406mm slobode svede na uzalodno potonuće ostatka tima.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote