Citiraj:
Autor gnujko
Vidim na WG forumu dosta se ljudi žali da se Kirov vrlo lako potopi...ja ili imam sreće il sam istreniran s Pepsi i NO pa pazim više...a s tim brodom citadeliram lijevo i desno sve što naiđe..toliko da ću ga zadržati kad pređem na idućeg koji je navodno brutala....BTW, jučer upao u t9 i t10 meč u NO..i još mi team pun debila..i na kraju sam ostao sam vs 5 brodova, Iowa, Montana, Ibuki itd....i tako plešem s njima (s 60% HPa) a ovaj u Ibukiju skoro s full HP...on mi je bio i najbliži pa sam pametno balansirao i rokao ga APom čim bi malo pokazao bok a on je dosta pametno vrludao..ulgavnom prije nego su me skroz sasuli riješio sam Ibukija i na kraju mi cijeli njihov team čestitao...Dakle imao sam 2 killa i 5 citadela na kraju...I takvi mečevi isto mogu biti gušt bez obzira na poraz.....A da nevelim dok sam se borio za goli život kako sam bio "našpanan"...
|
Imao sam ja sličnu partiju sa NO na onoj mapi gdje je makljaža dolje na A capu. Krenuli mi na C gore upravo da izbjegnemo tu makljažu. Uletavam u cap pomoć Bensonu protiv drugog Bensona i još nekog japanskog DDa, dimi se sve u 16 a iza dima im kao potpora stižu Iowa, NC, Amagi i još neki CA. Uglavnom, svi rokaju po meni u capu i nitko me ne može pogoditi dok ja panično pokušavam pogodit makar jednog DD-a prije nego me pobrišu. To je sve trajalo malo duže od očekivanog tako da su naši DDi (Fubuki i Kagero) prišli s boka njihovim BBima dok su se oni fokusirali na mene i rješili ih većinu. Kraj partije ja preživio, rješio jednog DD-a i dobili zahvaljujući plesanju usred C capa.
No, takve su partije s NO rijetke nažalost. Većinu vremena se tvoje plesanje za dragi život dok okolo pada kiša 406mm slobode svede na uzalodno potonuće ostatka tima.