Navodno je bio u opticaju DemonBuddy bot kojeg je ekipa koristila za farmanje/botanje. Blizz je "kao" skriveci updateao wardena i flagao tako ekipu koja je u to vrijeme igrala prije nego je ekipa iza DBa sredila novu verziju.
Iako mi zvuci kao cisto nagadjanje od ekipe, al blizz nece nikad to potvrdit ili opovrgnut.
Drugi dokaz je kako neka ekipa ima uptime igranja u sezoni koji je nemoguc da ne idu spavat sedmicama, odma je il acc share il botanje, a neki od te ekipe nisu banani, sta je opet ljudima sumnjivo.
A nije da je u cijeloj situaciji ista novo, jos sam mogao shvatit botove kad je AH radio, unovcis nesto sta si nasao, al ovako? Botanje za sta? Par itema koje nemozes prodat i koje ce sa sljedecim patchom bit beskorisne, pare isto nemozes prodat, samo preserans da si prvi na tablici u nekoj igri punoj cheatera....logika.
Malo sam se vratio igrat iz dosade i da vidim sta je novoga, vidio zahtjeve za stash tab i jos se pokusavam natjerat to odradit. Isao u high lvl GRove sa ekipom, samo rush na elite i izbjegavanje trasha jer trash nema bas smisla. Dobio sam fenomenalan ancient bow i rerolao 7% dmga u 10%, i zaboravio pogledat jel bow ima +12 na disciplinu (nije imao). Zajebao sam bow posteno.