Citiraj:
Autor arrow
pomislio sam da mozda i grafa ima utjecaja na rezultat, hvala
|
Nema.
To je i bila poanta nase igranke, obzirom da imam potrebe za OGL vizualizacijom u softveru kojeg izradjujem, a imam dosta limitiranog iskustva.
Koristimo BLENDVPS i slicne instrukcije, doduse s XMM registrima zbog drzanja backward compatibilityja s C2D (Wolfdale) jezgrama. Radi se o softveru koji ce se vrtiti na uredskim racunalima koja mogu i ne moraju imati nekakvu spektakularnu grafiku (tesko je od velikog klijenta zahtijevati u toku deploymenta top-notch hardver opcenito), pa je stoga izbor pao na to da render radi samo CPU.
Citiraj:
Autor webstartm
Cini se da cu morat pogasit masine i restart udrit, kad moj na 4.2 vata jedva 16 fps xD
|
Kad sam okinuo test, (u idleu, doduse) su bile dignute dvije Linux distribucije (Lubuntu), XP i W10 + sijaset alata i popratnog softvera. Nakon restarta, nisam vidio nikakvu razliku u performansama.
Citiraj:
Autor nino
|
Opa! Jel to na 3.3? Onda je i bolje nego sam ocekivao, dobro su ga sklepetali u ovom "finom" dijelu koji mi treba... Aha. To cak nije ni Skajlejk, nego oni nabildani Hasveli?
Citiraj:
Autor blava
i5 3470 3920 MHz
|
To je na W8.1? Lijep prikaz koliko finiji kernel i solidan kod mogu uraditi razlike kod OS-ovisnih procedura...