View Single Post
Staro 27.03.2016., 22:15   #10132
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor dashko Pregled postova
Samo komentiram ono što sam naveo kao svoju ideju razrade tog grinda za tenkove. Olakšati ljudima grind tako da dobri igrači ne dolaze u situaciju da moraju voziti ili nerfane ili loše tenkove. Omogućiti im tranziciju u druge grane te tako koristiti tenkove koji im pašu ili odgovaraju njihovom stilu igre (inb4 'moraš se prilagoditi tenku' - govorim o nekakvom ajmo reći generalnom stilu - brz tenk, spor tenk, brzo puca, sporo puca itd.)

Slažem se, ali zašto onda postoji queue koji spaja tier VI i tier VIII igre kada ti sa tier VI jako teško ili nikako ne možeš konkurirati sa tier VIII tenkom? Što znači da je jaako teško carryjati takve igre, ovisiš o drugim ljudima, dakle tvoje iskustvo pada u vodu jer ti tenk ne dopušta da iskoristiš potencijal (bezvezan primjer: ja znam da tenk xy ima slabost ovdje ali ne mogu ga probiti jer moj top ne probija više od 120, a moji suigrači to ne znaju).

Logično i razumljivo, ali isto tako se ne igraju 2 različita tenka isto, svejedno što su oni mediumi ili heavyji, međutim trenutni mehanizam igre tebe forsira da ti provedeš dosta dana da samo odabereš neki drugi tenk (još ktome i ne znaš kakav je on, već nagađaš). Pretpostavljam da je sve to pametno složeno tako da te se malo navuče da investiraš u igru i vremena i novaca.

Gledam Focha uglavnom, a on igra više manje samo tierove VIII - X. Isto tako igra pozicije koje su dosta agresivnije jer ima tenk koji mu to često puta omogućava. Većina poteza koje on izvodi na streamu sa tim tenkovima se ne može izvesti sa Tier VI - VII.

Za kraj diskusije jer mislim sam sve rekao što mi se čini relevantno, samo bi dalje prekopavao po starim argumentima.

Ne mislim da sam užasan igrač, ali mi definitivno fali iskustva budući da imam nešto ispod 2.2k igara odigrano (wn8 743 - nisam igrao od 2011. do nedavno - dakle aktualnih 1.3k igara +- -> recent je oko 1.2k kako kada), ali siguran sam da postoji gro manevarskog prostora da se igra unaprijedi tako da bude više pristupačnija boljim igračima, a ne botovima sa puno love ili pak botovima koji upale igru i rade gluposti. Ne razumijem zašto tVI igra sa tVIII kad nema impakta na igru kao entitet (heavy i medium tenkovi tu se najviše tiču). Isto tako mi nije jasno zašto bi sad svaki igrač trebao ponovno za neku drugu granu grindati po 750k exp (avg) samo da bi igrao neki drugi tenk koji mu se možda uopće neće svidjeti.
Postoji olakšanje dobrim igračima. Dobri igrači večinom igraju u jakim klanovima klanske i zarađuju golde, pa preko njih prevaraju xp u free xp pa im to olakšava grind.

Uvijek se sa najmanjim tierom u borbi da napravit nešto, bolji igrači će to napraviti puno češće.

Što se tiče grindanja linije bezveze, postoji nešto šte se zove Test server pa se tamo mogu isprobat svi tenkovi koje se mogu izgrindati.

pinkskin je offline   Reply With Quote