View Single Post
Staro 27.03.2016., 20:49   #18785
darkijas
Premium
Moj komp

darkijas's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Kod mene prijeđene svjetlosne godine nisu nikakav kriterij za ocjenu kvalitete nekog sf fiilma sa radnjom u svemiru.
Marsovac je za mene korektan film od početka do kraja a interstellar je film naprosto prekinut, tj redatelj se očito u tim vremensko-prostornim zapletima popuno izgubio i to nije prvi put da se desi u nekom filmu sa putovanjima kroz prostor i vrijeme. Interstellar sa odisejom djeli neke elemente koji su očita kopija,ali ništa dalje od toga.
Za razliku od odiseje koja je te 1968 izgledala kao da je stigla sa drugog svijeta, interstellar nema niti jednog elementa koji vec ranije nije vidjen u nekom drugom filmu. Kraj su odradili tako sto su odgledali par epizoda na national geographic kanalu cosmos: a spacetime odyssey i onda si umislili da su jako sci i smart. Imam prigovor i na znanstvenu stranu interstellara koju mnogi hvale. Jedan od primjera- za polijetanje sa zemlje dečkima je trebala klasična kemijska raketa. Dok sa planetica iz druge galaksije polijecu sa svojim aviončićem bez problema

Zadnje izmijenjeno od: darkijas. 27.03.2016. u 21:06.
darkijas je offline   Reply With Quote