Citiraj:
Autor buljo
Evo sad igram nosača (još nisam polovio kaj su nazivi cv i to  ).
Ovaj prvi japanski mi je nekak slab, avione mi kad napadam druge uvijek rasture 
|
Na nižim tierima japanski lovci služe samo kao žrtvena janjad da tvoj strike prođe dalje. Za bilo što više treba ti manual strafe. A to je puno slabije od amera. Ryujo je već solidan strike CV, ali kad dođeš do Hiryu-a dobivaš Zero lovce (barem je tako bilo pred patch 0.5.3, nisam sad provjerio stanje) i dve grupe lovaca za najbolji setup 2-2-2. Samo radi toga vrijedi izdržati ove niže tier CV-e. Hiryu je odličan, ali Shokaku je čisti sex.
Ako ti treba kakav savjet pitaj slobodno.
Citiraj:
Autor Flayer
Jel netko od Vas ima onaj cpt. skill u 4-om redu, Manual fire AA na BB-u?
Ako da, koliko AA imate na brodu iznad 85mm i koliko je to efikasno na broj tih strojnica?
Odnosno...imam 8x2 105mm AA pa me zanima jel efikasnije stavit AFT radi range-a za kompletan AA ili taj Manual AA na ovaj broj strojnica?
|
Taj skill najviše koristi japanskim BB-ima, i koliko vidim njemačkim odnosno Tirpitzu jer se primarno odnosi na kalibar topova iznad 85mm. Što znači da kod amera tek na Carolini je pametno to staviti, ali oni pak više profitiraju od povećanja dometa AA pomoću AFT skilla.
Tirpitz može puno podnijeti, to je istina. Dok ne naletiš na nekoga tko zna gdje su mu slabe točke. A to je na manjim udaljenostima područje ispod kupola, a na većim udaljenostima plunging fire. Rasipanje granata odgovara tom načinu igranja i činjenici da ima torpeda = brawl.
Što se tiče vatre, nemam dojam da bolje ili lošije gori od ostatka. Ako te to muči na bilo kojem brodu, stavi combo
Basics of Survivability &
Damage Control Modification II (dostupno od T6 IIRC). S time vatra traje malo preko 30s i dok nemaš dvije teško će te CA izroštiljat.