View Single Post
Staro 27.03.2016., 19:05   #1457
Wizzard
Premium
Moj komp

Wizzard's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Ajd da se i ja malo osvrnem na temu koju sam i otvorio..stvarno se ovdje moglo pročitati svakojakih gluposti ali isto tako i dobrih komentara..
najbolji su mi oni koji tu linkaju kojekakve drk sajtove sa razno raznim skorovima...(mislim na benchmarke i fps-ove u igrama)..a da pri tome nisu iskusili ništa iz svoje ruke nego ono to je na sajtu tako ..pih..da čovjek se nekad stvarno zapita čemu služi forum trolanju,nabijanju postova,omaložavanju i sličnim stvarima..
jednom je netko tu rekao da vidimo čiji je veći..bljak..no dobro vratimo se temi..
Ja sam isto vlasnik..fx-a moram reći ponasan vlasnik fx-a..da ne ulazim previše u detalje...samo par rečenica... još nijednom nije pokazao nikave znakove slabosti niti bilo što tome slično..naravno da sam isprobavo sve moguće varijante klokanja undervoljtanja i razno razne šeme i nakon mjesec danja igranja stavio sam ga na 4.0ghz sa voltažom od 1.25v i od tada radi do dan danas bez ikakvih problema..
Još nisam naišao prilikom rada sa njim na nekakve prepreke single ili mulitasking..ili tome sl...nisam ničiji fan da nebude neke zabune ...ali proc je stvarno ok..
O igrama neću previše pričati jer sve što sam sa njim pokrenuo uz ustatak konfiguracje išlo je na ultra detalje ..
Dakle ako govorimo o standardnom korisniku ili eventualnom poluprofi korisniku a da ne ulaže velike pare u komp fx je ultimativni izbor ..
naravno biće i dalje da je intel superiorniji uz onu šemu uzmi neki i3 ili slabiji i5 uz neku drk ploču i to će bolje raditi nego fx..ali to je već neka druga tema...suma sumarum..tko zeli dobar ne dobar nego odličan i jeftin proc za relativno malo para nema što razmišljati oko kupovine fx-a...

CPU: Amd Ryzen 5 9600x cooled by Ac Freezer 36 Co
MBO: Gigabyte x870 Gaming X Wifi 7
RAM: 2x16gb ddr5 Kingston Fury Beast Rgb Expo 6000mt
VGA: ASRock Intel Arc B580 Challenger OC 12Gb
HDD: Nvme Kingston KC 3000 1TB+Cruical SSD BX500 1TB+1000Gb WD10EZEX-22MFCA0
PSU: SeaSonic G-Series (Gold) Modular 550 W
Case: Endorfy ARX 700 ARGB
Mause: Logitech G403 Hero
Monitor: Asus Tuf Gaming VG249 24"
Wizzard je offline   Reply With Quote