View Single Post
Staro 27.03.2016., 14:51   #10128
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor dashko Pregled postova
Upravo je to ideja - omogući dobrim igračima tenkove kojima mogu pobijediti igru (sami ili sa platoonom), tako da ne ovise o ostalim igračima.
Kako to misliš, pa svi igrači mogu igrat sve tenkove u igrici (dobro ne baš one koje se više nemogu kupit). Kako misliš ideja je omogućit dobrim igračima tenkove koji mogu pobjediti igru?

Citiraj:
Naravno niti ne predlažem timske borbe već ću sjesti sa nekime u neki private lobby i provozat se po mapi i pogledat gdje je koji bush koristan, gdje su chokeovi ili što već. Na kraju svega uvijek ima theorycraftera po YT. Dočim mi random battle koristi implementaciji silne teorije i učenju slabosti drugih tenkova.
Oni na Twitch pa malo gledaj tamo.

Citiraj:
Naravno, ali ajmo izolirati činjenicu da vozim medium tenk koji ne može angleati niti jedan shot u svom tieru, a o većim tier borbama da ne pričam i ubaci me u neki tier IX - X tank pa da usporedimo avg performance.
Moraš prilagodit stil igre ovisno o tenku, MM, mapi itd. Normalno da npr sa T7 mediumom nemožeš brawlat protiv T9 heavy tenka.

Citiraj:
U konačnici ako tvoje vozilo neadekvatno za stil igre ili ulogu koju igraš (znamo da takvih ima više nego dovoljno) i okolnosti ne idu u korist možeš biti WN8 2k igrač nećeš se moći izvući igrajući protiv većih tierova. Ta inkonzistentnost me jednostavno ubija. Jednostavan primjer je eto igra sa Jgp. IV koju sam stavio ovdje. Sjedio sam na jednom mjestu ladno 7 minuta i clicktao i ekipa je samo jela metke ko blesava. Mislim da sam sljedeću igru dobio metak u bulju već unutar 2 minuta igre vs. Börsinga.
Zapravo odlika dobrog igrača je da uvjek pokušava izvuč najviše iz borbe, nemožeš uspoređivat stile igre različitih tenkova. Nemožeš isto igrat sa TD-om, heavyem ili sa lightom.

Još jednom ponavljam, ti kao igrač moraš prilagodit stil igre tenku a ne obrnuto.

pinkskin je offline   Reply With Quote