Tko s djecom spava budi se zapišan
Spominjao se video.
G3258 nema AVX koji video encoding aplikacije koriste na veliko. Potencijalno overclockani G3258 može imati brutalan single-thread što je dobro za software deinterlace jer se to ne može multithreadati. Međutim samo prve serije G3258 su se dobro overclockale dok se nisu napisali reviewovi i popunili forumi. Kasniji primjerci su bili vrlo različiti po OC mogućnostima.
QuickSync je super ako ti kvaliteta encodiranog videa nije bitna

Za reprodukciju je jako dobar (brz i štedljiv) iako AMD i nVidia imaju bolji deinterlacer

Postprocessing je koliko sam vidio na AMD UVDu daleko bolji nego na QuickSyncu i još ti ne treba nikakva posebna podrška za UVD već sve radi kroz DirectShow.
Quick Sync je istina da manje resursa uzima i losiji je kvalitet,ali na 860K sam morao snimati na 720p i 20mbit bitrate zbog snage cpu-a pa dode na isto.De mi reci koje app koriste taj AMD-ov vrag ili kak se to vec koristi?AMD ima onaj program za snimanje koji debelo je težak.
Moj
A10-5800K je bez problema tjerao grafu
7970 3GB dok sam ju imao na
1920x1200. Imao sam
zakucanih 60fps na svemu što sam pokrenuo na High/Ultra postavkama. Ako je 860K (koji je u biti A10 Kaveri) bio bottleneck za 260x koja je dva koplja slabija kartica onda je nešto žešće bilo krivo podešeno ili složeno.
Ovo je sys prije nego sam prodao 7700K jer sam bio dobio 860K(kloko se šupak isto).
http://www.3dmark.com/fs/5381037
Frend je nedavno uzeo FX 8350 i neku prilično dobru ASUS ploču. Oboje smo u drugoj polovici 30-tih godina. Rekao je da za te novce od Intela ne može dobiti ništa slično odnosno da bi morao nadoplatiti bar 1000kn da ima "Intel Inside" sličnih performansi i jednako opremljenu ploču. Ekstra lovu je potrošio na puno jaču grafičku karticu i sad uživa