View Single Post
Staro 26.03.2016., 23:21   #1433
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Tko s djecom spava budi se zapišan

Spominjao se video. G3258 nema AVX koji video encoding aplikacije koriste na veliko. Potencijalno overclockani G3258 može imati brutalan single-thread što je dobro za software deinterlace jer se to ne može multithreadati. Međutim samo prve serije G3258 su se dobro overclockale dok se nisu napisali reviewovi i popunili forumi. Kasniji primjerci su bili vrlo različiti po OC mogućnostima.

QuickSync je super ako ti kvaliteta encodiranog videa nije bitna Za reprodukciju je jako dobar (brz i štedljiv) iako AMD i nVidia imaju bolji deinterlacer Postprocessing je koliko sam vidio na AMD UVDu daleko bolji nego na QuickSyncu i još ti ne treba nikakva posebna podrška za UVD već sve radi kroz DirectShow.

Moj A10-5800K je bez problema tjerao grafu 7970 3GB dok sam ju imao na 1920x1200. Imao sam zakucanih 60fps na svemu što sam pokrenuo na High/Ultra postavkama. Ako je 860K (koji je u biti A10 Kaveri) bio bottleneck za 260x koja je dva koplja slabija kartica onda je nešto žešće bilo krivo podešeno ili složeno.

Frend je nedavno uzeo FX 8350 i neku prilično dobru ASUS ploču. Oboje smo u drugoj polovici 30-tih godina. Rekao je da za te novce od Intela ne može dobiti ništa slično odnosno da bi morao nadoplatiti bar 1000kn da ima "Intel Inside" sličnih performansi i jednako opremljenu ploču. Ekstra lovu je potrošio na puno jaču grafičku karticu i sad uživa