View Single Post
Staro 26.03.2016., 21:01   #1421
Bariarnil
Aiden Fierce
Moj komp

Bariarnil's Avatar

Datum registracije: Jan 2016
Citiraj:
Autor Tex Willer Pregled postova
Čisto sumnjam da bi ti netko tko je prešao sa AMD-a na Intela napisao da mu taj prelazak nije bio najpametniji, jer ipak mora nekako opravdati taj prelazak (makar sam sebi).
Najbolje ti je da probaš, ako si možeš priuštiti, pa nam onda iz prve ruke možeš elaborirati.
Zato sam pitao tu,vjeruj,ljudi koji su prešli sa athlon 860k na i3 6100 su sretni sa time.Neki koji su presli sa g3258 na 8350 su sretni s time.Ja sam iskljucivo htio vidjeti ima li netko iskustva opisanoga ispod(ocigledno ne,zasad)te sam malo propitao drugdje.
Ja isto tako mogu reci da sam imao Athlon 860K na Asrock FM2A75HD+ na 4.3 ghz i mogu reci da je procesor vrlo los,za blago receno bilo sto.Bottleneckao je R7 260x koja se odlicno klokala(1210/1833).I prijelaz na 8320,990fx chipset i crossfire je bio mnogo skuplji ali teško brži i bolji prijelaz.
Naci ovo gore napisano sam ocekivao mozda naci ovdje,izgleda da cu se probat prebacit na Intel dio foruma jer su tamo intelaši,cisto da vidim ako tamo ima netko tko je bukvalno napravio prijelaz.To nije kritika vama ovdje ali treba pogledat obje strane.