View Single Post
Staro 26.03.2016., 19:53   #1414
Bariarnil
Aiden Fierce
Moj komp

Bariarnil's Avatar

Datum registracije: Jan 2016
Citiraj:
Autor Mario92 Pregled postova
Imam FX8320 na 4GHz, nikad mi nije nedostajalo snage za bilo kaj da radim. S Intelom bi za tu cijenu, koliko sam ja platio komponente, dobio slabiju matičnu sa zaključanim procom na nižoj frekvenciji. I sa stock coolerom.

Ovak se uvijek, ak mi zatreba, poigram sa OC-om i dam još malo snage za dalje.

Osim u benchmarcima ali to me nekak, ne znam... osjećam da me boli dolje, pitam se zakaj.
Ja čak i i5ice vodim u benču(neke)ali to nije bitno,ljudi ovdje moraju svatit da ja stvarno uzimam pare od toga što radim i maksimalne performanse su bitne i nije problem doći i potrositi nešto više za bolje(tipa i5) naspram mog 8320 ako je i5 bolji u tome sto radim(a 15 ljudi gdje sam pitao jest reklo da je mnogo bolji u svacemu od i5 do 5820k).
Druga stvar je decki,pitao sam zasto mnogo ljudi preferira AMD FX ovdje(oni koji ga imaju)i netko je rekao zbog price/perf.a ostali su pricali neke stvari koje nisu istestirane cak i kad sami postave link(adobe,sony vegas,cinema 4d nitko stavio).I nitko od spomenutih nije koristio u svome vlastitome sistemu intela u novoj eri osim jednoga koji ima fx i i intel na poslu(prastari nonK i5 i jos nije odgovorio ima li ssd u tome sistemu na poslu kao boot).
I sad think,vjerovat 10 ak ljudi koji su napravili prijelaz ili onima koji nisu i nisu osjetili u vlastitome sistemu.