Xiaomi Piston 3
Evo da i ja napisem koju rijec, narucio sam ih preko aliexpressa, dosle su za cca 3 tjedna, na akciji su bile 11$.
Samo pakiranje mi se bas svidja, ali nakon odmatanja slusalica, nije opet prakticno ih namatati.
Nemogu napraviti usporedbu sa puno slusalica, jer sam do sad koristio stock slusalice koje dolaze sa SG S5 i jos nekoliko manje poznatih...
U odnosu na S5 slusalice bas je jaci, zvucna slika je nekako bogatija, detaljnija. Svidja mi se koliko mogu biti glasne, a bez distorzija, gubljenja na kvaliteti. Takodjer, mogu svirati jako tiho, a da je i dalje fino popunjen cijeli spektar. Uglavnom, odusevile su me.
Na brzinu sam prosao neke testove, koliko vidim uredno sviraju sve do 20hz, idu i nize, ali tad vise nemaju toliku glasnocu.
Zavrsna obrada je super, umeci od brusenog aluminija su kul, pozlaceni konektor je kul, pleteni dio kabela je isto kul, aliii mi se ne svidja sto nije flat kabel, i svejedno se lakse petljaju nego npr slusalice od S5 sa flat kabelom.
U odnosu na S5 slusalice, malo su i udobnije, ne prave toliki pritisak na uho, pa mi je to bolje... al to je opet od uha do uha
Po meni sluske vrijede itekako za tu cijenu i preporucio bi ih. Posudio sam ih i frendu na probu, takodjer su ga odusevile.