View Single Post
Staro 26.03.2016., 16:07   #1384
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor MikaHR Pregled postova

Ekipa više kupuje 8320E, koji je IDENTIČAN procesor 8300 po auto postavkama i istom cijenom, ali ima 20 pa je "bolji"
Ja baš i ne osuđujem kupovinu 8320E, jer je kod nas često bilo da u uzishopu sa popustom košta isto, ili tipa 50-ak kn više. Razlog je što 8320E kao i 8310 (kojeg aposlutno nema) ta kasnija revizija, pa je eventualno moguće dobiti neki mrvu bolji primjerak za OC. ALi koliko sam vidio i ti fx 8300 su isto jebeni primjerci, kao da su i oni iz tog drugog batcha.

Citiraj:
Autor Bariarnil Pregled postova
Zato sam pitao ovdje jel netko ima direktno iskustvo.Takoder itekako je bottleneck kad mi je AMD-ov PR manager rekao da je 8320 preslab za 2x 380 na 1080p,da je proc bolji kosto bi vise
AMD-ov pr
I da je neki pravi zaposlenik velike su šanse da je neki klaun, a kamoli ako je neki sa student servisa. AMD PR i odjel za marketing treba ugasit. Kao i one što su im web napravili. Sam crossfire je IMO jako glupa ideja.

Citiraj:
Autor Bariarnil Pregled postova
Ja sam ovdje došao pitati zašto dosta ljudi ovdje na forumu preferira toliko puno FX-ov
Kao što sam ti gore napisao - jer se isplate. Nego inače se ne kupuje po brandovima, nego se kaže budžet, namjena računala i predloži se u skladu s time i dostupnoj ponudi. That simple.

Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 26.03.2016. u 16:15.
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote