Citiraj:
Autor pinkskin
Pa vec sad imas mogucnost za brzi grind, freexp, gold to xp, itd..a i one osone rezerve koje daju 5, 10, 50, 100% vise xp-a.
Ali problem je u tome, tj svrha grinda je naucit igrat, tenkove, mape itd.. Ali kako stvari stoje jako puno ljudi nenauci igrat dok dojdu do t10 tenkova, a sad bi ti da ima jos vise "botova" u desetkama koji nemogu napravit 1000 dpg.
Mada s druge strane treba postojat natko na kojima bolji igraci mogu radit stetu.
|
Postoje mape u rotaciji koje sam u zadnjih 1k borbi odigrao jednom ili dvaput. Jel normalno za očekivati da kad opet dođe da neću imati pojma kako se ponašati na toj mapi?
Ti ako želiš naučiti voziti tenk ispravno ili znati kako odigrati koju ulogu na nekoj mapi sigurno nećeš igrati random battle i čekati da te usere da dobiješ tu mapu.
"Botova" će biti uvijek, u bilo kojem tieru, radije bih se fokusirao na one igrače koji razmišljaju dok igraju i znaju kako igrati i omogućio njima carryjanje ako je već partija takva.
ALI apsolutno podržavam levelanje skillova ovako sporo jer znam koliko sam puta bio u situaciji da znam da bi se drugačije odigrala situacija jer nisam imao 6th sense npr.
edit: ah da dobio sam Kolobanova sa tetrarchom u tierII