View Single Post
Staro 24.03.2016., 20:42   #2151
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Taiho potpuno otključan. Nakon 24 partije, većinom bez divizija WR 46%. Nakon odličnih Hiryu i Shokaku, Taiho mi je zasada prevelik zalogaj. Jednostavno se sve u najvišim partijama svodi na CV snajpanje = moram provest većinu vremena braniti se. Ako ne odmah, onda negdje tokom partije nastupa snipe. A Essexi skoro svi igraju strike, samo jednog sam vidio da vozi AS. Dakle isto kao Lexi strike, samo što ovaj put imaju i lovačku eskadrilu uz sebe. Ako je kapetan 15 plus bodova, to je luđačkih 21 DB koji rade po naletu 10-15k alfa štete plus komotno do 3 vatre. Moj kapetan na Taihu nema još 15 bodova, tako da nemam ni onaj zadnji skill. A strike 2-3-2 znači 8 lovaca u zraku koji na T9 imaju municije možda poskidati jednu i pol eskadrilu.

Tu je naravno i brutalno prejak T10 AA. Uletio malo prije u jednu partiju gdje su bili samo CA (doslovno nije bilo BB-a niti na jednoj strani). Svaki složen sa Defensive Fire. Uspio potopit dva ali mi je trebala cijela partija za to. Kako su na drugoj strani bili Lexi i Essex, oni su defakto imuni na paniku kad se upali Defensive Fire i lagano poskidali naše CA. Da ne spominjem kako je AA na T9 i T10 nešto brutalno OP.

Morati ću pokušati sa AS loadoutom, što će bit prvi puta u cijeloj liniji da vozim AS: 3-2-2... 2-3-2 strike ostaje samo za divizije.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 25.03.2016. u 08:15.
T}{OR je offline   Reply With Quote