Tema: Automobili
View Single Post
Staro 24.03.2016., 19:17   #20409
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor silver_tip Pregled postova
Uglavnom njihova teorija je da ako onaj nosac naprijed nije savinut da nista nije ni moglo ostetiti hladnjak !! E sad jebga... a puknuta je i plastika na nosacu ventilatora na jednom mjestu i to bas zavraga 1cm dalje od mjesta gdje je vec i prije bilo puklo pa zavareno.
Ma to ti je tako, traže dlaku u jajetu samo da ne moraju platiti.
Imao sam slučaj na cliu II, naguzio me lik odostraga dok sam staja na pješačkom, uredno priznao štetu, policijski zapisnik, izvješće o alkotestiranju, na izvid štete išao drugi dan, procjenitelj mi usmeno nabroji: novi branik + novi neki lim otraga. Dao izjavu da se auto popravlja u ovlaštenom tom i tom, sve ok. Kad sam ostavio auto zovu me iz ovlaštenog da dođem pogledati što su oni dobili od osiguranja: lim se ne mijenja nego ravna, a za branik su napisali da se farba, a mijenja samo onaj srednji dio od mat plastike. Samo su se zajebali jer na cliu je branik od jednog komada :-)
Izvid štete koji ja nisam mogao dobiti na ruke jer se to kakti piše kasnije u firmi je bio friziran i to od strane nekog kretena kojeg smo onda zvali na dodatni posjet u servis da mu objasne renault majstori da se ne može zamijeniti samo dio branika. Još smo se nešto natezali, na kraju dobio novi branik, ali lim nisu dali, ravnan je i farban.
c-shadow je offline   Reply With Quote