Citiraj:
Autor Igorr
...(neka me slobodno ispravi netko tko stvarno ima iskustva s tim) ...
|
Znas, citajuci sto se sve pisalo po PJ temama u zadnje vrijeme rekao bih da ovome forumu opako fali netko s širokim spektrom znanja i iskustva.
Citiraj:
Autor Igorr
(što je projektor dalje slika je svijetlija, jelte).
|
Nije, sjedi 1. Ponovit osnove osnova za domaći.
btw , namjeravam uzet mali brejk od foruma pa da te podsjetim da nebi zavrsilo kao s UPSom....
Čisti filter. Znam da piše 1400sati ali čisti ga bar svakih 200. Pogotovo ako ga namjeravaš koristit u tim uvjetima nedovršenog stana jer ako hladenje cipova bude otežano to nece dobro zavrsit a Soni dust relejted probleme ne priznaje u garanciji. A nebi bilo loše i da na 700tinjak sati ocistis lampu tj. drzac istog na kojem je IMO prefina mrezica za zaštitu lampe.
U normalnim uvjetima se usisna strana lamp ketriđa/ mrezica zacepi prasinom (a kamoli nece ako radi na gradilistu) što onemogučava protok zraka i hlađenje lampe pa se skracuje radni vjek iste a onda češ gledat trošak od 3k kn. Gabre ima srecu da ima PJ koji koristi duplo jeftinije lampe i da je ocito krcat love pa ga zaboli ona stvar što če bit s lampom i projektorom ali meni nebi bilo svejedeno a cini mi se ni tebi obzirom koliko si pratio stanje da uhvatiš tu akciju.
Drugo , kad ga upališ , ako konvergencija bude sjebana (što nebi bilo čudno sudeči po ranim iskustvima i onome što je proizvodnja premještena iz japana u kinu koja očito nemože odmah uhvatit Sonijeve standarde) mijenjaj to odmah...
Trece , uzivaj.
Imagine over and out.