View Single Post
Staro 24.03.2016., 07:50   #2018
cyrus
Registered User
Moj komp

cyrus's Avatar

Datum registracije: Feb 2016
Poštovani,

u prilogu je nekoliko dokumenata vezanih za naručeni proizvod, android media player M8S. Platio sam ga $20,00 usd preko Gearbest web trgovine.
Ako je potrebno još nešto molim da me kontaktirate.

Lijepi pozdrav,
JA
MOJ telefon

Nisi razumio baš Račun s gearbesta je 20 dolara. A transakcija paypal je 50ak dolara. Zato pitam da li da šaljem i podatke o samoj transakciji (paypal) ili je dovoljan račun s gearbesta (račun s pečatom koji su mi oni poslali).-->
Citiraj:
Autor GoodLooker Pregled postova
Dobit ćeš pismo s carine sa PCP brojem. Kreiraš dvije PDF datoteke, na jednoj print transakcije (paypal ili kreditna kartica), a na drugom račun-narudžba s gearbesta. Možeš dodatno i print stranice proizvoda. Te pdf datoteke staviš u privitak email poruke i pošalješ na 10004.zagreb@posta.hr, u subjekt staviš svoj PCP broj npr. PCP 4918/20
Tekst poruke može biti npr:
Poštovani,

u prilogu je nekoliko dokumenata vezanih za naručeni proizvod, android media player M8S. Platio sam ga $20,00 usd preko Gearbest web trgovine.
Ako je potrebno još nešto molim da me kontaktirate.

Lijepi pozdrav,
JA
MOJ telefon

Nisi razumio baš Račun s gearbesta je 20 dolara. A transakcija paypal je 50ak dolara. Zato pitam da li da šaljem i podatke o samoj transakciji (paypal) ili je dovoljan račun s gearbesta (račun s pečatom koji su mi oni poslali).
cyrus je offline