Citiraj:
Autor Imagine
Ne znam zašto nisi razmišljao jer se stalno ponavlja po ovim temama.
|
A što da ti kažem, valjda sam čorav :/
Citiraj:
Autor Imagine
A što kažeš da strujnu liniju koja ti ide iz razvodne kutije u utičnicu za PJ jednostavno odspojiš u strujnoj kutiji , te je 'produžiš s kabelom niz taj zid do nekakvog UPSa?
Kod mene je slično ...od utičnice za PJ kroz plastični bužir u zidu vodi kabel koji izlazi iza ormariča u kojem je UPS.
|
Znam da će zvučat preseratorski, ali nakon što sam se toliko potrudio da nemam nigdje vidljivih kabela i/ili plastičnih kanalica me duša boli da to sad napravim.
Citiraj:
Autor Imagine
A gledaj , imaš 200W lampu unutar zatvorene plastične kutije....
|
Valjda su mislili o takvim stvarima, kao "ajmo napravit da ovaj projektor ne krepa ako nestane struje dok je uključen"
Ma slažem se da je bolje ne riskirati, da sam se na vrijeme sjetio sigurno bi odveo struju do UPS-a, ali ovako...
Valjda mi u prosjeku nestane struje jednom godišnje, i to na sat vremena max. I sad baš da me potrefi da sam još u tom periodu gledao neki film... stvarno moram imati sreće za poludit
Razmislim još, možda i iskemijam nešto. Argh...
Citiraj:
Autor Imagine
Bio te strah da če biti forumska navala na stroj od 2k+ eura? 
|
Ma znam da zvuči malo vjerojatno ali ono... stvarno mi se nije riskiralo. Voucheri su vrijedili za sve Sony projektore, tako i za HW40 koji je u "mojoj" kombinaciji koštao 1400 eura (1700 sa porezom), što bi moglo ipak privući ponekog dodatno

Onaj tko je mislio kupiti 4k projektor i uhvatio ovo je bome profitirao...
Citiraj:
Autor Imagine
Sebi jer Soni više nemam. Duga prica. Ako te zanima imaš na temi o Amazonu.
|
Eto na, nisam znao. Ajd baš pogledam, čisto me zanima.
EDIT:
Koma situacija, je li te amaozon štiti za ovu kupovinu koja ide preko njih ali ne kupuješ od njih direktno?
Ali nije mi baš posve jasno kakve to sve veze ima sa tvojom prodajom Sony-a, jer koliko sam skontao sve je vezano uz kupovinu za tvog frenda.