View Single Post
Staro 23.03.2016., 15:06   #971
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Igorr Pregled postova
Za UPS mi je zafrkano jer će projektor biti na stropu... a sad da baš i UPS monitram na strop, mislim da to ne bi ličilo na ništa.
Nisam unaprijed razmišljao o njemu za projektor (jedan mi ide iza prednje komode za HT uređaje) :/
Ne znam zašto nisi razmišljao jer se stalno ponavlja po ovim temama.

A što kažeš da strujnu liniju koja ti ide iz razvodne kutije u utičnicu za PJ jednostavno odspojiš u strujnoj kutiji , te je 'produžiš s kabelom niz taj zid do nekakvog UPSa?

Kod mene je slično ...od utičnice za PJ kroz plastični bužir u zidu vodi kabel koji izlazi iza ormariča u kojem je UPS.

Citiraj:
Ali sam za svaku etažu stavio prenaponsku zaštitu, pa da ga bar spikeovi ne zafrkavaju, no pri nestanku struje mi nema pomoci. Koliko su generalno osjetljivi projektori na nestanke struje? Raspitati ću se po netu i sam, ali čisto ako imaš već neke informacije.
A gledaj , imaš 200W lampu unutar zatvorene plastične kutije....

Citiraj:
Inače bih javio za ovakvu akciju, ali ovaj put nisam čisto iz sebičnih razloga. Rekli su da prihvaćaju samo "nekoliko" vouchera, i onda prođe baba s kolačima. Kako nisam bio siguran da ću moći kupiti dotični projektor i kakva sam pegula moglo mi se dogoditi da mi netko pokupi zadnji prihvaćeni voucher ispred nosa dok se odlučim.
Previše truda i praćenja sam uložio da mi se tako nešto dogodi, nadam se da je razumljivo
Bio te strah da če biti forumska navala na stroj od 2k+ eura?

Citiraj:
To uzimaš za nekog drugog pretpostavljam? Jer uz sw55 nema nekako smisla da ga sebi uzimaš, jelte.
Sebi jer Soni više nemam. Duga prica. Ako te zanima imaš na temi o Amazonu.