View Single Post
Staro 23.03.2016., 11:40   #588
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
Šteta jer su najdetaljniji i najzanimljiviji. I sam sam počeo sumnjati u te njihove testove, pogotovo one sa benefitima od brže memorije. Fakat šteta.
Da i ono sa memorijom je bilo prečudno. OK možda se može malo vidjeti razlika, ali ono kod njih je kao da si 2 klase jaču grafičku stavio, a ne rang brže rame. Jedna je igra čak 80% bolji fps imala

Također sam naletio jednom na neku temu (reddit?) gdje ih svi isprdavaju kao neobjektivne. Navodno u svakom testu žestoko overclockiraju gtx 970, a R9 390 drže stock, te su navodno u više navrata tvrdili da se R9 390 gotovo uopće ne može overclockirati. Kažem nisam to nigdje vidio nego pročitao od drugih pa uzmite sa zrnom soli.

edit

https://www.reddit.com/r/Amd/comment..._is_15_faster/

Još im je bio čudan jedan test - i7 6700K vs 5820K vs 5960X. 6700K naravno tipično digitalfoundryevski bude očito najbolji, ali što je još čudnije 5960X na manjem clocku ima malo bolje rezultate nego 5820K na većem clocku. WTF? Znači jezgre su iste, clock manji, a igre nemaju niti u ludilu tako ogroman coreload da se vidi razlika između 6 core + HT i 8 core + HT. Da je tako onda bi i 5820K ubio 6700K. Ili nešto rade krvo ili imaju problema sa 5820K i haswell sistemima ili jednostavno fingiraju. Previše je tu ustaljene nelogičnosti

Citiraj:
Autor Kristijan1 Pregled postova
Nisu to neki testovi koje mi i sami ne možemo potvrditi ili opovrgnuti ovdje na PC Ekspertu .
Kažem, niti jedan drugi relevantan izvor nema njihove rezultate. Nažalost ima i dosta no name youtubera koji evidentno lažiraju skylake rezultate (ono bude fakat presmješno i preočito).

Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 23.03.2016. u 11:56.
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote